Se nolla tuli.

Voi hyvät hyssykät, kyllähän sitä on odtettu, joskaan ei kai toi Kekun kisamäärät ole mitään ihan hurjia olleet. Mammiksen jälkeen rouva on kisannut neljä starttia Turussa juhannuksena ja nyt Mikkelissä lauantaina kaksi. Hyppärin mä mokasin ihan oma-alotteisesti ja hienosti, mutta agiradalla se sitten onnistu. Aika oli  kyllä 0.44 yli ihanteen, mutta sehän riittää. Monakin sanoi, että Kekku meni vähän käsijarru päällä, vissiin vähän väsytti 3.45 nousu, automatka ja yksi rata jo alla. Yökin oli nukuttu heikosti, systeri + Hukka (göötti vajaa 1 vee) tuli hoitamaan mun kotilaumaa ja koirat piti melkosta elämää melkéin puoleenyöhön. Sitten Kekulla lienee vielä valeraskauskin, ennen sitä ei ole tuo vaiva haitannut, mutta nyt pentujen jälkeen näkyy vaivaavan. Lähteehän ne rojut varmaankin syyskuussa niin eipä tarvii enää ihmetellä.

Ens lauantaina on sitten Hamina ja kisakausi senkun jatkuu. Toivottavasti koira pysyy kunnossa ja fiilikset yhtä korkealla kun tähänkin asti.

Muutenkin agirintamalla on ollut tosi kiva katsella cardien menestystä ja varsinkin omien kasvattien aktiivisuutta. Wansu siirtyi kakkosiin heinäkuun ekalla viikolla, Otto on ottanut ensimmäisen nollansa agirotuviikonloppuna (Puiston Tarja kartturoi) ja Dina siirtyi kakkosiin nyt sunnuntaina Mikkelissä. Hauskaa!! Radoille on tulossa Tessa ja Klaara, varsinaiset vauhtihirmut. Molemmat tekee helposti puhtaita suorituksia, mutta toi vauhti pitäis saada sellanen lähemmäs kymppisekkaa kovemmaksi niin hyvä olis. Ja kyllähän ne välillä meitä yllättääkin!

Mä taas yritän alkaa tän kirjottelun, samaa länkytystä joka viestissä. Jospa noita aginollia tulis enemmän niin sitten olis ainakin toooosi hyvä syy.