Heh heh, eilen oli tarkoitus pitää vapaapäivä agin MM kisaviikonlopun työrupeaman jälkeen. No, vapaapäivä siitä tulikin, mutta suurimman osan ajasta istuskelin koneella tekemättä töitä, sellaista aikaahan mulla ei yleensä ole.

Tuo mun teksi, joka lensi Nurkasta on saanu melkosta huomiota. Lemmikkipalstoja myöten siitä keskustellaan ja olenpa jopa saanut puhelunkin ventovieraalta kasvattajalta, joka ei liittynyt corgeihin mitenkään. Eilinen blogitekstini on linkitetty muutamaan kertaan Corgistinurkkaan, mutta hip hei siinä meni linkit taivahan tuuliin. Käyttäjätunnarit luonnollisesti napattiin pois linkit laittaneilta foorumilaisilta.

Uskomattomin juttu oli seuraavan tekstin viuh-poistaminen, tämä ehti olla Corgistinurkassa vain kymmenisen minuuttia ja niinpä niin meni tunnarit tekstin kirjoittajalta.

Harveneva hallitus

Huolestuttavan tiheällä tahdilla nykyinen hallitus näyttää harvenevan. Nykyinen kausi taitaa olla aikalailla puolessa välissä ja jo nyt hallituksesta on eronnut kaksi varsinaista- ja yksi varajäsen. Itse koen, että jäsenenä olen oikeutettu tietämään mitkä ovat eroamisien syyt, koska olen myös osaltani ollut hallitusta äänestämässä. Näin voisi mahdollisesti tulevaisuudessa välttyä tälläisiltä ikäviltä tapauksilta. Jos syyt ovat henkilökohtaisia, selvitykseksi riittää hyvinkyseinen maininta, jos syyt ovat muualla olisi ne kiva lukea täältä foorumilta tai sitten siitä seuran lehdestä, mikä on nykyään virallinen ilmoituskanavakin.
 
Mikäköhan tuossa tekstissä oli sellaista, joka loukkasi jotakuta henkilökohtaisesti tai meni herjauksen piikkiin?
 
No kuitenkin voin tähän vielä selventää, että en mä kuitenkaan olisi halunnut tämän näin menevän.
Asiallinen kohtelu muun hallituksen taholta olisi riittänyt, vastaukset kysymyksiin ja tiedotus kuntoon. Oliko se paljon pyydetty? Ja aikaakin olisi ollut hoitaa asia kuntoon. Olen kuitenkin sellainen ihminen, että kun se kuppi menee nurin niin se oikeesti menee nurin. Sitä saa mitä tilaa - tässä tapauksessa faktatiedot julkisuuteen. Ja kyllähän jäsenistöllä on täysi oikeus tietää nämä faktat.
 
Pakkohan se on vielä kirjoittaa tähän pieni juttu, kun tuota paskanlänkytystä tuntuu riittävän. Onkos teistä moni ollut sellaisessa rotuyhdistyksen kokouksessa, jossa ennen kokousta jaetaan pieniä lappusia, joissa ohjeistetaan kokusväkeä äänestämään tietyt henkilöt hallitukseen?
No joo - eihän vaalimainonta ole kiellettyä, mutta kyllä tässä hommassa noteerataan ne pohjat. Eläköön koiraharrastus!
 
Onneksi on noi kaksi henkireikäyhdistystä ja roppakaupalla hyviä ja erittäin hyviä koirakavereita ja koiraihmiskavereita. Tällä paketilla mennään pitkälle.