Joopa joo. Joskus sitä saa mitä tilaa. AD/HD oli taas eilen mukana hallilla, on se edellen käsittämätön otus.

Ensinnäkin heräsin aamulla viiden huitteilla jotta kerkisin ottaa pennut riehumaan puoleksitoista tunniksi ennen töihin lähtöä. Ihan oli normaalin näköinen tuo Himppu kun laskin kakarat pentuhuoneesta valloilleen puoli kuuden tietämissä. Seitsemän aikoihin ryhdyin kalastelemaan laumaa takaisin vankilaansa (yllättäin ne pitää sinne kantaa, riehuminen valtoimenaan on mukavampaa) ja siinä sitten löi hetken tyhjää kun tuijotin Himppua, että mikä halvattu tuossa pennussa on vikana. Enpä ole tälläiseenkään ennen törmännyt, 5.30 ihan luppakorva ja 7.00 molemmat korvat terhakkaasti pystyssä. Että ainakin tuossa korvien nostamisessa lienee Suomen nopein cardigan.

Kotiin palasin kansankynttilän virasta kahden aikoihin, ruokin pennut, juoksin niiden perässä pihamaalla hetken aikaa ja het kolmen jälkeen oli lähtö hallille. Ääntä päästämättä turbokone nukkui häkissään ja neljän tietämissä oltiin Janakkalassa. Hetki saatiin odotella muuta porukkaa ja Himputti tutustui ympäristöön Klaara kaverinaan tooosi reippaasti.

Halliin sisälle ja alkoi radan rakennus. Pikkusen korvat kävi ja vähän ihmetytti, kun muutamat koirat haukkuivat hallissa ja mm. keinu kolahteli. Kaikesta ympärillä olevasta touhusta huolimatta nuorukainen leikki rohkeasti lelulla kanssani hallin takaosassa. On sillä vaan tuo vintti kunnossa!

Tunnin Himppu katseli treenejä. Klaaran kanssa mentiin rataa, se on kyllä ihan loistava, nyt pitäisi vaan ne kepit oikeesti saada kuntoon niin pääsis kisoihin. Oli miten oli, onhan tässä odotettava ainakin agirotuun asti, että päästään alkkarijengiin. Asiasta toiseen, tänä vuonna taidetaan saada Tyhjisjengi sekä kisaaviin, että mölleihin. Klaarahan nyt ei Tyhjis ole, mutta vallan mainiosti niihin rinnastettavissa.

Treenien jälkeen piti sitten odotella hetki, että saa Himpun takasin. Se olis vaihdettu aussieen, pariin bortsuun ja uudestaan aussieen. Niin tuo Himppu vaan nuoleskeli vuorotellen aina uutta naamaa ja rakasti kaikkia. Kun laitoin häkin takasin autoon niin meni muutama minuutti ja neiti oli rauhallisesti unessa.

Kotona oltiin vähän ennen seiskaa ja samantien alkoi ralli veljien kanssa. Ja mikä ralli?? Siis aivan päätöntä touhua, joka jatkoi puoli ysiin asti. Siis oikeasti – on opeteltava kuinka opetan koiranpennun rauhottumaan.

Vapaana olevia poikalapsia käytiin eilen katsomassa ja Kepponen sai uuden kodin. Nuoriherra muuttaa lauantaina, Kasanoova lähti tänään. Jäljellä siis vielä Konstaapeli, joka toivottavasti löytää oman kotinsa mahdollisimman pian. Nythän se on "vitsa väännettävä" tuon nuorison kanssa.

Juu ja on se Emma tiineenä. Montaa lasta ei ole luvassa, mutta kahtellaan ja kuunnellaan mitä tuleman pitää.