Hullulla on huvinsa eikä aina niin halvatkaan.

Viime lauantaina 5.30 lähettiin kohti Haminaa. Senni ja Otto tulivat meille jo perjantaina, Mona ja rekut treffattiin kuuden jälkeen Lahdessa ja mentiin kaikki samalla kyydillä.

Eka startti oli yhdeksältä. Mujusen rata oli tosi helppo, harmiksi Kekku pudotti yhden riman loppusuoralla. Otto Petteri ja Senni vetäsivät nollan, Heppu teki tuloksen.

Toka startti puoleltapäivin. Sami Topra oli tuomariharjottelijana ja rata oli oikeen kiva. Mä tein sellasen kardinaaliohjausmokan, aidalta tuli puomille tommonen 100 asteen kulma ja en kääntäny koiraa kropalla laisinkaan. Kekku liiteli kaukaisuuksiin ja niinpä puomille tulo oli mahdotonta, hyppy kontaktin yli sivusuunnassa. Ton ekan vitosen jälkeen vedettiinkin upporikasta tai rutiköyhää ja lisävitonen kepeiltä ja yksi rima alas. O-P ja Senni teki toisen nollansa ja kipusivat kakkosiin. Tooosi hienoa! Heppu otti kympin ja teki loistavaa rataa. Siitä tulee kyllä ihan mahtirekku tohon agiin kunhan varmistuu.

Wansu teki hienot radat, toiselta hylly ja toiselta kymppi.

Himaan päästiin lähtemään kuuden aikoihin ja kotona ysin jälkeen. Kyllä tuli päivälle pituutta, oli ihan rikki poikki, ei pitäis alkaa urheilijaksi näin vanhana. Onneksi sentään oli mukana paljon kaikenlaista evästä joten ei toi proteiinitankkaus (??) päässyt unohtumaan.

Tänä aamuna tilasin Kekulle ajan osteopaatille. Noi rimojen pudotukset vähän huolestuttaa ja mun mielestä koira on muutenkin vähän omituinen. Tietty toi valeraskaus, joka sillä on, vaikuttaa fiilareihin ja sitten mä tuoijotan suurennuslasilla sen oikeeta takasta. Totuus on se, että Kekun takaosan rakenne on aika kauhee joten pikkujumit ei todellakaan tule yllätyksenä. Kovaa ja korkeelta se lähtee ulos ja ravaa ihan normisti, kävelee vaan mun mielestä jäykästi. Mutta, ainahan toi on jäykkis takaosastaan ollut. Katotaan nyt.

Agia on tarjolla kuitenkin vielä tällä viikolla, harkat keskiviikkona ja epikset torstaina. Sitte onkin reilu viikko taukoa (jolle ajalle se osteopaattikin on varattu) ja 2.8. Valkeakoskella kolme rataa. Ellei sitten toi Markus kiellä sinne lähtemästä.

Agi on muutenkin kovasti pinnassa. Nyt on jo neljä Tyhjistä kakkosissa, Piitu ekana nousijana (joka ei kyllä enää kisaa), Wansu tokana, Dina kolmantena ja nyt uusimpana Pärnis. Kovasti nyt yritetään saada toi Kekku kuulumaan em. joukkoon. Sitten vois harkita kisaamista myös Klaaralla. On se niin saamarin hankalaa saada se koira fiilareihin. Välillä menee kuin unelma ja välillä on ihan "anteeksi kun olen olemassa" fiilareilla. Kai siihen joku kikkakolmonen on keksittävä, jos joku osaa vinkata niin KIITOS!

Ens talven varalle onkin sitten tiedossa paljon ja tavotteellista treenamista. Tiistaisin on Hyvinkään Koiraurheilukeskuksessa vakkarivuoro Koskisten ja Päivin kanssa, omat treenit JANKKissa varmaan ma tai ke ja sitten vielä perjantaille Hyvinkäältä vuoro niin usein kun kerkii. Tarkotus olis saada Himppu perehtymään agin saloihin oikein kunnolla ja sitten nuo kaksi aikuista aina vaan paremmiksi. Ans kattoo kuinka ämmän käy.

Parin viikon päästä pitäis sitten tulla uusi rekkukin, joka menee sijoitukseen Pepille. Uusi neiti Tanskalainen saapuu näillä näkymin 1.8. Eifi on pikkusta yli vuoden pieni narttu, sukutaulu ei kauheita Suomen cardikannalle anna, mutta mulle on ihan jees. Onpahan sitten Pärnikselle morsmaikku hankittuna, tulee lisää ei niin kauniita agitykkejä. Mutta katotaanhan nyt ensin millanen koira Eifistä kehittyy, työmaata on Pepille ihan riittävästi. Eifi ei ole liikaa maailmaa nähnyt ja on kuulemma aavistuksen varauksellinen. Näin tuossa Ruotsissa WV näyttelyssä sen siskon ja veljen, molemmat oli ihan täyspäisiä rekkuja joten todennäköisesti se ei ainakaan perimältään ole viirupää. On kuulemma pienet korvat ja pyöreet silmät - hei haittaakse?